Zatvori
Foto: Mislili ste da je 10 kuna za litru benzina skupo? Pričekajte početak turističke sezone...
Poslovni Puls
05/04/2011

NIJE ŠALA: Na Dalmatini gorivo bismo mogli uskoro plaćati dvostruko skuplje!

Na Ininim benzinskim postajama poskupjeli su motorni benzini za tri do 12 lipa po litri. Tako je cijena eurosupera BS 95 9 kuna 71 lipu po litri, a eurosupera BS 95 class 9 kuna i 76 lipa po litri. Obični dizel, plavi dizel i loživo ulje poskupjeli su za 13 do 17 lipa. Cijena eurodizela nije se mijenjala...

Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva utvrdilo je i objavilo najviše razine maloprodajnih cijena derivata od 5. do 18. travnja. Prema novom pravilniku, u tom razdoblju naftne kompanije mogu mijenjati cijene, ali ne smiju biti više od onih koje je utvrdilo Ministarstvo.

Iznimka su crpke na autocestama i morskoj obali, kojima Pravilnik dopušta slobodno formiranje cijena za sve derivate, osim za plavi dizel, piše HRT.

U prijevodu to bi moglo značiti kako će se tijekom turističke sezone gorivo na benzinskim crpkama na autocestama prodavati po daleko višim cijenama.

Mislili ste da je 10 kuna za litru benzina bilo skupo?

Pričekajte još malo do početka turističke sezone...

Pročitajte još:

- Hoćemo li uskoro masovno u Hercegovinu na tankanje benzina? Uštede su zbilja ogromne…

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram