Zatvori
Foto: Direktor, ljubitelj košarke, DJ...
Poslovni Puls
12/05/2011

Svi žele biti Emil Tedeschi: Šef Atlantica mjesečno prima 116.000 kn, a od dividende dobije 11 milijuna kuna

Vjerojatno nema osobe koja se ne bi mijenjala za mjesto s Emilom Tedeschijem. Šef Atlantic grupe iza sebe nema niti jednu veću aferu (barem niti jedna nije procurila u medije), u slobodno vrijeme igra košarku i pušta glazbu kao DJ, a nema niti lošu plaću...

Novinari T-Portala su se potrudili i iz godišnjeg izvješća na burzi iskopali podatak kako prvi čovjek Atlantic grupe Emil Tedeschi mjesečno prima plaću od 116.000 kn! Neto! Tedeschi je prošle godine na ime dividende zaradio još dodatnih 11 milijuna kuna. Lijepo, mora se priznati.

Zbog lošijih poslovnih rezultata, cijena dionica Atlantica oslabila je u zadnjih mjesec dana s razine od oko 800 kuna na 735 kuna, pa se tržišna vrijednost većinskog udjela Emila Tedeschija, vlasnika 1.673.819 dionica, spustila se na 1,23 milijarde kuna.

Svi žele raditi u Atlanticu

Tvrtka vodećim ljudima plaća policu životnog osiguranja s godišnjom premijom od 2.200 eura, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, dobrovoljno zdravstveno osiguranje uz godišnju premiju od 7.500 kuna po osobi. Imaju pravo koristiti službeni automobil i nadoknađuju im se svi troškovi koje članovi uprave imaju u obavljanju svoje funkcije, prenosi T-Portal.

Pročitajte još:

- Premijerka Jadranka Kosor namjeravala je Podravku prodati Emilu Tedeschiju!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram