Zatvori
Foto: A sada policija provodi istragu protiv Maleša...
Poslovni Puls
17/05/2011

Hajdukov šef i voditelj splitske Banco Popolare poslovnice slikao se s ustaškom kapom! Policija pokreće istragu...

Novi predsjednik Hajduka još nije niti uspio zagospodariti splitskim klubom, a već su počeli iskakati kosturi iz ormara...

Točnije, jučer se na društvenim mrežama pojavila fotografija čiju je autentičnost danas potvrdio i sam Hrvoje Maleš. Na fotografiji snimljenoj prije par godina Maleš se grli s prijateljem, u ruci drži pivo, a na glavi ustašku kapu.

"Zatečen sam objavljivanjem moje fotografije s ustaškom kapom i medijskim napisima o tome. Iako je fotografija autentična ona ne predstavlja moje stavove niti mene kao osobu. Nisam opterećem prošlošću i nisam pobornik bilo kakvih ideologija. Naprotiv, odgojen sam u kršćanskom duhu u obitelji koja je uvijek poticala toleranciju i poštivanje ljudi drugih nacionalnosti, rasa i vjera. Događaj iz moje rane mladosti je rezultat mladenačke nepromišljenosti i ispričavam se svima koje je ova fotografija na bilo koji način povrijedila", napisao je Maleš na službenoj stranici splitskog nogometnog kluba.

Kako doznaje Index, splitska policija je u toku dana pokrenula službenu istragu u svezi sporne fotografije.

Hoće li koketiranje s totalitarnim režimom koštati mladog Maleša stolice u Hajduku?

I ono još važnije - hoće li talijanski šefovi ugledne bankarske grupacije Banco Popolare zažmiriti na Malešev grijeh iz mladosti?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram