Zatvori
Poslovni Puls
03/08/2011

I vlasnik PINK TV-a ne voli Jadranku Kosor: Dok je ona na vlasti, nećemo emitirati reklame za hrvatski turizam!

Evo što se dogodi kada zaigranom medijskom tajkunu pokušate naplatiti carinu...

Srbijanski medijski mogul Željko Mitrović, vlasnik Pink TV, odlučio se na drastičan potez, a sve zbog jedne jahte. Naime,hrvatska Carniska uprava zaplijenila je u rujnu prošle godine Mitrovićevu jahtu El Bosco V jer poduzetnik nije platio dva milijuna eura carine i pripadajuće takse. Ovih dana pročulo se kako Carinska uprava njegovu jahtu sada prodaje za 23,6 milijuna kuna.

A Mitroviću se ta vijest očito nije previše svidjela, pa sada najavljuje bojkot reklama za hrvatski turizam na svim svojim televizijama.

"Uklanjanjem oglasa borit ću se protiv Hrvatske koja grabi srpsku imovinu. Ako Hrvatska misli da će biti bogatija prodajom moje jahte, neka joj bude. Ali neka znaju da će na kraju ipak oni platiti više jer idemo u kampanju protiv Hrvatske. Rezultat će biti tisuću naprema jedan za nas", tvrdi Mitrović koji se ove godine odlučio za odmor u Grčkoj, a ne u Hrvatskoj, gdje je do sada svake godine provodio svoj godišnji odmor.

Zanimljivo, iz nekog razloga ne dopada mu se niti naša premijerka.

"Dok god je na vlasti Jadranka Kosor, u Hrvatsku neću doći", poručio je ljutiti tajkun.

Pročitajte još:

- Bilo kuda, Pink TV svuda – srbijanski medijski tajkun preuzeo makedonsku nacionalnu televiziju Alfa

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram