Zatvori
Jasmin Hadzic
22/08/2011

Donald Trump radi na novom tv showu u kojem će glavnu ulogu imati "glumac" iz kućnog filmića Pamele Anderson

Nakon što se neuspješno pokušao baviti politikom i nakon što je spasio svjetsku ekonomiju, nekretninski mogul ponovno se okrenuo tv produkciji...

Donald Trump ima ideju za potpuno novi tv show. Pazite o kakvoj je genijalnosti riječ...

Kako prenosi New York Post, Trump pregovara s izlizanom i zaboravljenom rock zvijezdom Bretom Michaelsom oko kojeg bi se trebala vrtiti priča novog Trumpovog reality showa. A zaplet glasi nekako ovako - "Michaels putuje svijetom i pomaže ljudima". Genijalno, zar ne? Michaels se posljednjih nekoliko godina vucarao po kojekakvim reality tv emisijama, a bio je i pobjednik Trumpovog "Celebrity Pripravnika".

A već smo zaboravili da je Michaels nekoć bio poznat kao član glam-rock senzacije "Poison" i glavni "glumac" u jednom od kućnih filmića starlete Pamele Anderson.

Osim ovog novog tv smeća s Michaelsom, šuška se kako Trump namjerava producirati i dramsku tv seriju koja će se baviti životom stanara Trumpovog nebodera "Trump Tower".

Uh, jedva čekamo...

Pročitajte još:

- The Donald kupio 100 milijuna dolara vrijedan Boeing 757 u kojem su i sigurnosni pojasevi optočeni zlatom!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram