Zatvori
Poslovni Puls
24/08/2011

Odbačene sve optužbe protiv "švalera" i bivšeg šefa MMF-a Dominique Strauss-Khana

Sud u New Yorku odbacio je optužbe za pokušaj silovanja protiv bivšeg direktora Međunarodnog monetarnog fonda Dominique Strauss-Kahna, dan nakon što je to zatražilo tužiteljstvo...

Ovom presudom prestaje kazneni postupak protiv Dominique Strauss-Kahna, koji je uhićen u svibnju pod sumnjom da je silovao jednu sobaricu u New Yorku, prenosi Glas Amerike.

Jučer su tužitelji priopćili kako dokazni materijal ne pokazuje da je bivši direktor MMF-a prisilio na spolni odnos tu ženu. Također su izrazili zabrinutost oko njezine pouzdanosti, rekavši da nije bila iskrena u vezi s nizom "velikih i malih" pitanja. Tužitelji su dodali da ne mogu zatražiti od porote da joj vjeruje, 'kad joj više ni oni sami ne vjeruju'.

Nafissatou Diallo, rođena u Gvineji, optužuje Strauss-Kahna da ju je 14. svibnja seksualno napao kad je došla čistiti njegovu sobu u jednom manhattanskom hotelu.

Njegovi odvjetnici odbacuju ove navode i tvrde da je bilo kakav spolni kontakt – ako ga je uopće bilo - bio uz obostrani pristanak.

Pročitajte još:

- Grci se sprdaju s Dominique Strauss-Kahnom u novoj reklami za čips (VIDEO)

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram