Zatvori
Poslovni Puls
06/10/2011

Patetični HDZ-ov cirkus u Osijeku: Nama je važno da se hrvatska djeca rađaju u Hrvatskoj!

Osječki HDZ-ov mini stranački sabor može se jedino opisati kao parada neukusa, skandiranja "Jadranka Jadranka" i zbilja nepromišljenih izjava visokih HDZ-ovih dužnosnika...

Tako je premijerka Jadranka Kosor ponosno pred svima objavila kako je "prokužila" tu Kukuriku koaliciju.

"Mi u HDZ-u se ne bojimo Kukuriku koalicije. Kad analizirate to ime koje su si dali, pa odbacite drugi dio, ostat će im samo kuku", kazala je Kosor.

"Mnogi su protiv nas, žele nas poniziti, uništiti. Zašto? Zato što smo, među ostalim, završetkom pregovora o ulasku u EU nekima zauvijek uništili san o Jugoslaviji, o komunizmu i da će hrvatski narod pitati Beograd za mišljenje. San o ulasku u EU imao je naš prvi predsjednik i prvi predsjednik Hrvatske dr. Franjo Tuđman. Mi se vraćamo kući, gdje pripadamo. Draga moja stranačka obitelji, tražim od vas puni angažman. Morate podsjećati na vrijeme kad je vladao SDP, posebno na prava branitelje i njihove obitelji. Nećemo jugosferu, smanjenje prava branitelja, ponižavanje hrvatskih obitelji, smanjivanja rodiljnih naknada ni dječjeg dodatka jer nama je važno da se hrvatska djeca rađaju u Hrvatskoj. Oni kažu, prodat će HEP. Nema prodaje! Ni HEP-a, ni Hrvatskih šuma i Hrvatskih voda. Od 2000. do 2003. prodali su INA-u, HT, banke, hotele. Nema prodaje", rekla je Kosor i zaradila pljesak iz publike.

Ozbiljno ljudi? Plješćete ne izjavu kako je "važno da se hrvatska djeca rađaju u Hrvatskoj"?

U sličnom tonu nastavio je i šef virovitičko-podravskog HDZ-a i čelni čovjek Hvidre Josip Đakić.

"Rade može biti ministar samo u županiji Somogy, u Mađarskoj, gdje je stvorio jad jednoj obitelji kojoj se nije ni ispričao", kazao je Đakić koji je poručio da "nitko neće reći da Rajkovoj medicini (Rajko Ostojić op.a.), Radetovoj građevini (Čačić op.a.), ni Zokiju (Zoran Milanović op.a.) koji ima godinu dana pripravničkog staža na Trgovačkom sudu i devet mjeseci u Ministarstvu vanjskih poslova, a sad bi vodio Vladu", rekao je on.

Kao što vidite, osječki HDZ-ov sabor obilovao je izjavama koje garantiraju još jednu gadljivu izbornu kampanju...

Foto:HDZ.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram