Zatvori
Poslovni Puls
26/10/2011

MEDIJSKA SCENA: Nakon punih 20 godina rada Dijana Čuljak odlazi s HRT-a

Jedna od poznatijih tv voditeljica - urednica i njezina matična tv kuća Hrvatska radiotelevizija objavili su kako je postignut dogovor o sporazumnom prestanku ugovora o radu...

"Posao koji radim 20 godina na HRT-u je javan. Budući da u ovom trenutku nemam potporu dijela javnosti nema više smisla da radim kao novinar na HRT-u.  Zahvaljujem kući u kojoj sam naučila sve što znam o novinarstvu i upravo zato do krajnjih pravnih ishoda ne želim biti kamen oko vrata televiziji koja me profesionalno odgojila", stoji u izjavi Dijane Čuljak u priopćenju za medije.

Njezini dojučerašnji poslodavci samo navode kako "HRT zahvaljuje gđi Dijani Čuljak na njezinu dosadašnjem radu".

Iako se uz rad gospođe Čuljak vezalo niz afera i gafova, odlazak s HRT-a sigurno je povezan uz istragu poslova njezinog bivšeg (u razvodu) supruga Vladimira Šelebaja Salliera. Policija već neko vrijeme obavlja informativne razgovore s novinarima na HRT-u koji godinama upozoravaju na megalomanski sukob interesa u kojem se nalazi Čuljak.

U pitanju je Core Media produkcijska kuća. USKOK je na tragu toga da je osim Salliera tajna suvlasnica bila i Dijana Čuljak i da su prodavali emisije Novoj TV, iako je radila na Prisavlju.

Prema informacijama kojima raspolažemo, Policija još uvijek nije razgovarala s Dijanom Čuljak...

Pročitajte još:

- Bizarna obrana Dijane Čuljak: Pa što sam ja mogla znati, ja sam samo vlasnica tvrtke pod istragom!?

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram