Zatvori
Poslovni Puls
26/01/2012

Vladimir Ferdelji kritizirao Milanovićevu vladu pa "popušio" ekspresnu smjenu od te iste vlade

Jedan od najuspješnijih hrvatskih menadžera i žestoki zagovaratelj ponovne reindustrijalizacije hrvatskog gospodarstva više nije dio Milanovićeve vlade...

Na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade je razriješila dužnosti Vladimira Ferdeljija, koji je tek nedavno imenovan na mjesto pomoćnika ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture. Iako iz Vlade nisu pojasnili Ferdeljijevu smjenu, može se doznati kako je Vlada zaključila da je taj ugledni domaći gospodarstvenik i menadžer izašao izvan okvira Vladinih normi rada.

Neslužbeno doznajemo kako je Ferdelji dobio otkaz zbog jučer objavljenog intervjua u Globusu u kojem je otvoreno kritizirao Vladu zbog neodstatka hrabrosti za reformu državne uprave, dok se istovremeno "poigrava" s porezom na imovinu.

Ferdelji je za Vladu Zorana Milanovića trebao voditi restrukturiranje velikih državnih tvrtki iz sektora prometa i infrastrukture.

Pročitajte još:

- Pogledajte iznimno zanimljivo gostovanje Vladimira Ferdeljija u Nedjeljom u 2 (VIDEO)

Foto: HRT screenshot

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram