Zatvori
Poslovni Puls
04/02/2012

Povratak omraženog Herr Flicka: Ivić Pašalić želi se na velika vrata vratiti u HDZ?

Čovjek kojeg je Ivo Sanader istjerao iz HDZ-a navodno razmišlja o povratku u politiku i to ponovno u HDZ...

Vjerovali ili ne - Ivić "Herr Flick" Pašalić nalazi se pred povratkom u "državotvornu" stranku!

Iako još ne želi službeno iznositi stavove, pravdajući to “čekanjem pravog trenutka”, potvrdio je kako aktivno prati sve aktivnosti vezane za HDZ te da se želi vratiti u stranku, doznaje Jutarnji list. Svakako ne slučajno, i kandidat za šefa HDZ-a Milan Kujundžić najavio je ovih dana da će Pašalića pozvati da se vrati u HDZ. Priča dobiva na težini zna li se da je i Andrija Hebrang javno izjavio da nema boljeg kandidata za predsjednika stranke od Kujundžića. U neslužbenom razgovoru u hotelu Westin Pašalić je priznao kako je zadnjih mjeseci intenzivirao kontakte s političkim istomišljenicima u HDZ-u te osmislio platformu za povratak u aktivnu politiku.

No, Pašalić ne radi samo na svom, nego i na povratku brojnih suradnika koji su, svrstavši se uz njega prije 10 godina, prešli u Hrvatski blok i postali stranački otpadnici.

I dok HDZ nakon velikog izbornog poraza i povratka u oporbu tek počinje vidati svoje rane - pitanje je koliko će narušenom imidžu stranke pomoći jedan od najomraženijih političkih aktera svih vremena na hrvatskoj političkoj sceni.

Pročitajte još:

- Bilo kuda, Ivić Pašalić gomila minuse svuda – posao s paletama baš i ne ide najbolje

- Loše mu ide – Pašalić muku muči s neprodanim stanovima!

Foto: YouTube/Nacional

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram