Zatvori
Poslovni Puls
20/07/2012

Sada putem mobitela (za 12,50 kn) možete provjeriti da li je Vaš poslovni partner u blokadi

Financijska je agencija proširila portfelj svojih usluga, novom uslugom, pod nazivom FINA InfoBlokade...

Riječ je o usluzi koja omogućava primanje informacija, u realnom vremenu, o blokadi računa bilo kojeg poslovnog subjekta u Hrvatskoj, putem mobitela - 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini.

Ova je usluga namijenjena svim korisnicima mobitela koji podržavaju SMS poruke, neovisna je o teleoperateru te ju odlikuju brzina i jednostavno korištenje jer nema registracije korisnika, poručuju iz FINA-e.

Do željene informacije dolazi se na jednostavan način – slanjem SMS poruke, na broj 88058, s navedenim OIB-om poslovnog subjekta, za kojeg korisnik želi saznati je li u blokadi. Tražena informacija stići će brzo na zaslon korisnikovog mobitela.

Poslana SMS poruka naplaćuje se prema standardnom cjeniku mobilnog operatera kojeg korisnik koristi. Dolazna poruka s traženom informacijom (o statusu blokade) naplaćuje se 12,50 kn (PDV uključen), objavili su iz FINA-e.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram