Zatvori
Poslovni Puls
03/08/2012

Bacili se u "mobilno": EPH-ova iOS aplikacija "Dobri restorani" zauzela prvo mjesto na iTunesu

Na iTunes storeu sinoć se pojavila EPH-ova aplikacija "Dobri restorani"  i već je zauzela prvo mjesto na listi najprodavanijih aplikacija u popularnom online dućanu...

Riječ je o prvom mobilnom vodiču kroz najbolje hrvatske restorane baziranom na godišnjem izboru "Dobri restorani" na kojem je ovog travnja pobijedio Bistro Apetit i službeno zauzeo poziciju najboljeg restorana u Hrvatskoj.

Nakon dobre prodaje vodiča u kojima su obožavatelji dobre hrane u praktičnom izdanju mogli pronaći sve što su ikada htjeli znati o restoranima koje žele istražiti, sada je na tržište stigla i mobilna aplikacija za iPhone.

Osim apsolutno svih informacija o restoranima - od cijena i vrsta jela i vina preko broja parkirnih mjesta pa do informacija primaju li kućne ljubimce - i stotina kvalitetnih fotografija jela i restorana, ova aplikacija nudi i neke sasvim nove i prilagođene funkcionalnosti poput geolokacije, poručuju iz digitalnog odjela Europapress holdinga.

Primjerice, ako se nalazite u Dalmaciji na godišnjem odmoru i niste sigurni gdje pronaći dobar restoran u kojem bi mogli nešto fino pojesti, sve što trebate je izvaditi svoj mobitel, otvoriti aplikaciju i prikazat će vam se mapa s najboljim restoranima koji vam se nalaze u blizini.

Aplikaciju možete pronaći na iTunes storeu po cijeni od 4,99 dolara.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram