Zatvori
Poslovni Puls
31/08/2012

Mitt Romney i službeno postao predsjednički kandidat Republikanske stranke

Konzervativni političar sinoć postao i službeni kandidat Republikanske stranke na predstojećim američkim predsjedničkim izborima...

Mitt Romney prihvatio je sinoć nominaciju za kandidata Republikanske stranke na predsjedničkim izborima 6. studenoga pozivajući glasače da okrenu stranicu i ostave iza sebe razočaranje Obamom i njegovim mandatom u protekle četiri godine.

Prihvaćajući nominaciju posljednjega dana republikanske konvencije u Tampi na Floridi, Romney je rekao da će nastojati ujediniti podijeljenu zemlju koja je vjerovala u Obamina isprazna predizborna obećanja i izgubila nadu da će ikad biti ispunjena.

"Našoj zemlji danas ne treba ništa komplicirano ni duboko. Nije potrebno posebno vladino povjerenstvo koje bi nam reklo što je Americi potrebno. Amerika treba radna mjesta. Mnogo radnih mjesta", rekao je Romney. Naglasio je da je njegovo poslovno iskustvo lijek za oslabjelo gospodarstvo, obećavši da će otvoriti 12 milijuna radnih mjesta.

Romney je dodao da su Amerikanci željeli vjerovati Obami, ali su trpjeli zbog njegovih pogrešaka.

Prema najnovijim istraživanjima, Romney vodi s 44 nasuprot 42 posto koliko ima Obama., prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram