Zatvori
Poslovni Puls
04/09/2012

[VIDEO] Chuck Norris upozorio Ameriku na "1.000 godina tame" ako Obama ostane predsjednik

Kako znamo da će Barack Obama izgubiti na predstojećim predsjedničkim izborima? Jednostavno - protiv sebe ima Chucka Norrisa...

Čovjek koji je" rođen u kući koju je sam izgradio" ima nešto za reći. Majstor borilačkih vještina, akcijska filmska zvijezda i fanatični kršćanski evangelist Chuck Norris zajedno je sa svojom suprugom Genom objavio video klip u kojem Amerikance poziva da na predstojećim parlamentarnim izborima ne podrže aktualnog predsjednika Baracka Obamu i to zbog njegovih "liberalnih stavova".

"Nalazimo se na točki preokreta i zemlja (Amerika) kakvu poznajemo možda će biti izgubljena ukoliko ne promijenimo smjer u kojem naša zemlja ide. Podaci su pokazali da je na prošlim izborima oko 30 milijuna kršćana evangelista ostalo kod kuće. Obama je dobio izbore uz razliku od 10 milijuna glasova", poručio je "Teksaški rendžer" i upozorio na "1.000 godina mraka" ako Obama bude ponovno izabran na predsjedničkim izborima.

Chuck, inače pripadnik radikalne američke kršćanske zajednice, prije dvije godina napisao je članak u kojem je kritizirao Obamin program javnog zdravstvenog sustava. U njemu je napisao da Isus Krist vjerojatno nikada ne bi bio rođen da je prije 2.000 godina na snazi bio "Obamacare"!

Što reći...

Norrisov video pogledajte u nastavku...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram