Zatvori
Poslovni Puls
26/09/2012

Dobre stvari: Zagreb dobiva najveći startup inkubator u ovom dijelu Europe?

Danas je u Zagrebu održana dugo-očekivana "Geeks on a Plane" (GOAP) konferencija na kojoj su domaće startup snage predstavile svoje inovativne tehnološke projekte uglednoj grupi ulagača iz EU-a i SAD-a...

Osim iznimno zanimljivog govora GOAP-ovog lidera Davea McClurea te prezentacije inovativnih domaćih IT projekata koji traže financijsku i mentorsku pomoć - u prvi plan neočekivano se prometnula izjava ministra poduzetništva Gordana Marasa koji je prisustvovao zagrebačkom GOAP eventu i održao pozdravni govor.

Naime, Maras je rekao kako će Vlada i Grad Zagreb potaknuti startup inkubator "Nikola Tesla" koji će biti smještan u prostorima zagrebačkog velesajma, a plan je da u početku inkubator prihvati oko 50 startup timova.

Maras je istaknuo kako uz puno rada i truda "Nikola Tesla" može postati najveći razvojno - tehnološki inkubator u ovom dijelu Europe.

Ministar očekuje kako će "Nikola Tesla" u punom sjaju zaživjeti krajem 2014. godine.

Živi bili, pa vidjeli...

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram