Zatvori
Poslovni Puls
02/10/2012

Nakon 12. godina Niko Bulić više nije ravnatelj Hrvatske turističke zajednice (HTZ)

Na današnjoj sjednici Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice za novu direktoricu Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice jednoglasno je izabrana Meri Matešić, dosadašnja direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu...

Ministar turizma i predsjednik HTZ-a Veljko Ostojić istaknuo je na sjednici Vijeća da su pred novom direktoricom veliki izazovi, poput provođenja mjera racionalizacije te postavki novog, inovativnog operativnog marketing plana turizma Hrvatske za 2013. Zahvalio je i dosadašnjem direktoru na doprinosu. Na prijedlog člana Vijeća Frane Skoblara iz Zadra da se Bulića rasporedi na neko mjesto u Glavnom uredu ministar je odgovorio da poslovna budućnost Nike Bulića nije tema sjednice.

Novoizabrana direktorica Meri Matešić na dužnost stupa 1. studenoga ove godine i pred njom je provedba novog Programa rada Hrvatske turističke zajednice za pripremu i realizaciju nadolazeće sezone, izrađena u skladu s Operativnim marketing planom hrvatskog turizma za 2013. godinu. Nakon iznimno uspješne sezone 2012., od 2013. očekivanja su velika, što zbog novosti u načinu oblikovanja turističke ponude i sadržaja, a što u promidžbi hrvatskog turizma u svijetu.

Meri Matešić rođena je 1974. u Zadru, gdje je završila gimnaziju te Studij kulture i turizma na Filozofskom fakultetu i stekla zvanje diplomirani turistički komunikolog. Radno iskustvo u turizmu je stjecala od 2001.-2002. u Turističkoj agenciji Interalfa, Zadar i na recepciji hotela Puntamika, a od 2003. do kraja 2007. godine na rukovodećim poslovima kao pomoćnik voditelja prodaje i rezervacija, rukovoditelj prodaje i rezervacija i kao direktor prodaje i marketinga u Falkensteiner Hotelima Borik u Zadru. Od siječnja 2008. godine direktorica je Predstavništva Hrvatske turističke zajednice za Veliku Britaniju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram