Zatvori
Poslovni Puls
30/01/2013

Posljednja prilika: RIM postao BlackBerry i najavio dva nova smartphona!

Vjerojatno posljednja prilika da kanadski Research in Motion (RIM) dokaže kako nije "dinosaur" i da otkrije svoje mjesto pod suncem u svijetu kojim dominiraju Appleov iPhone i Googleovi Android mobilni uređaji...

Na jučerašnjoj press konferenciji u New Yorku kanadski RIM najavio je kako službeno mijenja ime u daleko prepoznatljiviji BlackBerry.

Novi/stari BlackBerry jučer je odmah predstavio i dva nova smartphona koji bi trebali žestoko konkurirati Appleovom iPhoneu i Android pametnim telefonima. Riječ je o BlackBerry Z10 i BlackBerryQ10 uređajima. Oba će raditi na potpuno novom i redizajniramom BlackBerry 10 mobilnom operativnom sustavu.

Lansiranje uređaja najavljeno je za ožujak (za američko tržište).

Zanimljivo, prvi dojmovi novih BlackBerry uređaja su iznimno pozitivni, a posebno kada je u pitanju Q10 koji dolazi s osvježenom, ali još uvijek tipičnom, BlackBerry fizičkom tipkovnicom koja bi mnoge mogla privući ovom smartphonu.

Kanadski BlackBerry produžio je i partnerstvo s američkom pop zvijezdom Aliciom Keys koja je imenovana "globalnim kreativnim direktorom".

Foto: TheVerge

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram