Zatvori
Poslovni Puls
09/03/2013

Ministar turizma Veljko Ostojić podnio ostavku!

Nakon razgovora s ministrom Ostojićem, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović prihvatio je njegovu ostavku, priopćeno je iz Vlade...

Koalicija je postavila visoke etičke standarde za članove Vlade i od njih ne misli odstupiti. Očekujemo da IDS predloži novog kandidata za ministra turizma, kaže se u priopćenju.

Predsjedništvo Istarskog demokratskog sabora (IDS) na izvanrednoj sjednici koja je zakazana za poslijepodne u Puli trebala bi, po neslužbenim informacijama, raspravljati o izlasku te stranke iz vladajuće koalicije.

Ta tema dolazi na dnevni red nakon što su mediji objavili da je Veljko Ostojić upoznat s detaljima kupoprodaje zemljišta u Balama čija je vrijednost višestruko porasla nakon urbanizacije, te da je njegova šogorica navodno u njegovoj nazočnosti, zemljište platila na ruke više nego što je prijavljeno Poreznoj upravi oštetivši tako državni proračun, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram