Zatvori
Poslovni Puls
21/01/2014

Web servisi Jelovnik.hr i Mojkvart.hr u (su)vlasništvu Styrije

Nakon preuzimanja servisa Popustolovac Styria je pod svoje okrilje stavila i neke druge hrvatske web servise...

Web-servis za naručivanje hrane jelovnik.hr tako je danas u stopostotnom vlasništvu 24sata d.o.o. koji ga je otkupio od tvrtke Video Media d.o.o. u vlasništvu Bojana Bernika, u čije projekte spadaju i portali 1klik.hr te automobili.hr. Jelovnik je nastao 2012. godine te obuhvaća ponudu restorana s područja Zagreba, no cilj je širenje na ostatak zemlje te zauzimanje vodeće pozicije među servisima za naručivanje hrane putem interneta i mobitela.

Mojkvart.hr – vodeća poslovna tražilica u Hrvatskoj – s radom je počeo još 2005. godine, u vlasništvu Borne Segulina, vlasnika tvrtke Idoneus. Ovaj web-servis omogućava korisnicima brzo pronalaženje proizvoda, tvrtki i obrta u svojoj blizini, a malim i srednjim poduzetnicima prezentaciju usluga širokom broju potencijalnih kupaca. Tvrtka Idoneus također svojim klijentima, kojih je više od 20.000, nudi izradu web-stranica te jamči visoko pozicioniranje na tražilicama. 24sata i Večernji list u projektu su preuzeli znatan udio te na taj način osigurali platformu za komunikaciju i suradnju s malim i srednjim poduzećima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram