Zatvori
Poslovni Puls
16/01/2017

Rimac i mostarski NSoft planiraju zajedničke poduzetničke pothvate

Mate Rimac i poduzetnik Igor Krežić, vlasnik mostarske IT tvrtke NSoft najavili su putem Facebooka tajnoviti zajednički poduzetnički pothvat...

"Rimac Automobili i grupacija NSoft & Spark pokreću zajedinčku inicijativu - pokrećemo nešto novo, što niti jedna tvrtka nije radila prije ali zajedničkim snagama želimo stvoriti sasvim nove proizvode i radna mjesta. Sa know-howom i naporima obje strane.

Da odmah uskočim i preduhitrim one koji slabije kopčaju a vole pisati - ne, ne selimo baš ništa iz Hrvatske.

2016. godine smo broj radnih mjesta poduplali a isto planiramo i 2017. (i tu mislim na Igorove tvrtke i Rimac Automobili - svi smo se udvostručili ove godine i želimo ponoviti iduće godine). U Mostaru pokrećemo nešto zajedničko gdje će i matične tvrtke profitirati ali će biti zasebno od svih naših tvrtki i naravno neće kanibalizirati tržište, radnu snagu niti kapital matica.

Što ćemo točno raditi? O tome više drugom prilikom. Za sada okupljamo ekipu i krećemo sa pilot projektom nakon kojeg cementiramo smjer i rokamo. Slijedeća godina će biti zanimljiva", najavio je Mate Rimac na svom Facebook profilu.

"Stark u suradnji s Rimac Automobili će u sljedećih par mjeseci istraživati mogućnost da se pokrene proizvodnja u Mostaru. To neće biti proizvodi koje te firme već imaju, nego potpuno novi proizvodi s kojima ćemo pokušati osvojiti nova tržišta.", napisao je Krežić na Facebooku.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram