Zatvori
Poslovni Puls
04/02/2014

Najveći svjetski servis za online naručivanje hrane Foodpanda stiže u Hrvatsku!

Samo nekoliko dana nakon što je Styria kupila domaći online servis za naručivanje hrane Jelovnik.hr, stiže vijest kako u Hrvatsku stiže najveći svjetski servis iste namjene...

Naime, kako javlja TechCrunch, Foodpanda, servis za naručivanje hrane putem interneta i mobilnih uređaja, uskoro će biti pokrenut u Hrvatskoj! Popularni servis koje je potekao iz najpoznatijeg europskog startup inkubatora, njemačkog Rocket Internet, stiže i u Srbiju, Sloveniju i Bugarsku.

Foodpanda danas posluje s više od 22.000 restorana diljem svijeta i korisnicima omogućuje jednostavno naručivanje dostave hrane. Samo prošle godine Foodpanda je pokrenuta na 20 novih tržišta, a ove godine se očekuje širenje na dodatnih 40 među kojima je i Hrvatska.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Jelovnik.hr i drugi domaći servisi nositi s dolaskom ovog "teškaša" koji je upravo osigurao investiciju od 20 milijuna dolara za daljnje širenje i jačanje svoje ponude.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram