Zatvori
Poslovni Puls
08/07/2011

Dujomir Marasović opet napada: Ma kakav Isus, nama treba 39-metarska Gospa na ulazu u luku

Još uvijek se nije slegla prašina oko Kerumove ideje postavljanja 39-metarskog kipa Isusa Krista na Marjan, a HDZ-ovci su izašliu javnost sa svojim prijedlogom...

Mislili ste da će splitska oporba (HDZ) na Kerumov suludi prijedlog reagirati nekim protuprijedlogom koji neće biti jednako apsurdan? Kao i uvijek - prevarili ste se. Šefu splitskog HDZ-a Dujomiru Marasoviću smeta Kerumova ideja o 39-metarskom Isusu samo zato jer se on toga nije prije sjetio. Ne znamo kako drukčije komentirati njegovu današnju izjavu.

"Ne želim iznositi svoje osobne stavove, no taj spomenik nije nikakva originalna ideja Željka Keruma jer se o tome već pričalo u određenim krugovima. Eto, moj je prijedlog bio da se kip Gospe, Kraljice Hrvata, postavio negdje na ulazu u Gradsku luku. To je originalno jer mi ne trebamo bit nikakva kopija", rekao je danas Marasović u Splitu.

Dakle, Marasoviću je 39-metarski kip Gospe ok jer je to "originalno".

Posljednji put kada smo pisali o Marasoviću bilo je to kada je za gospodarsku krizu u Hrvatskoj optuživao komuniste i SDP.

Pročitajte još:

- Jao, pa on se nije šalio: Željko Kerum šalje “u proceduru” projekt izgradnje kipa Isusa Krista od 39 metara

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram