Zatvori
Poslovni Puls
10/08/2011

Željko Mitrović jučer u Dubrovniku podnio tužbu zbog nezakonitog postupanja carinarnice

Čini se da je srpski mogul u Dubrovnik ipak nije došao samo zbog dobre hrane u tamošnjim restoranima....

Naime, Željko Mitrović jučer je u Dubrovniku podnio tužbu zbog nezakonitog postupanja tamošnje carinarnice. On i njegov odvjednik Neven Cirkveni tvrde kako su učinjeni grubi "proceduralni propusti" pri oduzimanju mogulove jahte El Bosco V.

"Carinarnica u Dubrovniku nije donijela rješenje o ovrsi, što je bila dužna prije samog oglašavanja prodaje broda, pa i oduzimanja broda. To nije učinjeno ni pri zapljeni broda, a ni poslije, izdano je samo rješenje o poreznom dugu. Istodobno smo zatražili da se stavi privremena mjera zabrane prodaje broda", rekao je Mitrovićev odjevnik Cirkveni.

A mi smo, kao i drugi mediji, primijetili da je Mitrović pogazio svoju nedavnu prijetnju da više nikada neće doći u Hrvatsku dok je na vlasti aktualna premijerka Jadranka Kosor.

"Predali smo dokumentaciju zbog koje sam i ja u Dubrovniku, a zbog koje sud mora reagirati u roku od 48 sati. Ako je Hrvatska pravna država, na ovo mora reagirati odmah, nema tumačenja i dvosmislenosti. A i najavio sam da ćemo biti na pet lokacija ovih dana, pa tako i u Hrvatskoj", rekao je Mitrović.

Sapunica se nastavlja...

Pročitajte još:

- Šef Pink TV-a prijeti skidanjem reklama za hrvatski turizam, a na njegovu stranu stali Tonči Huljić i Tony Cetinski

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram